HR

Ben je al eens bij een HR Platformbijeenkomst geweest?

Naast ledenvergaderingen en thematische workshops organiseert Kartoflex regelmatig platformbijeenkomsten. Er is een HR Platform, naast een Arbo Platform en een Milieu Platform, waar je als lid van Kartoflex meerdere malen per jaar kennis en ervaringen kunt uitwisselen met andere leden.

Het HR Platform biedt de leden een uitgelezen mogelijkheid om HR collega’s te ontmoeten en kennis en ervaringen uit te wisselen. Het platform is juist ook bedoeld voor personen binnen onze branche die zich niet fulltime met HR / P&O zaken bezighouden. Ieder lid is van harte welkom om  deel te nemen en kennis te maken met het platform. Ook buiten de bijeenkomsten om hebben veel platformleden contact met elkaar. Kartoflex biedt op deze manier een erg waardevol netwerk.    

In de Agenda vind je de datum van de eerstvolgende HR Platformbijeenkomst. Je bent van harte welkom.

Vragen over HR? Bel de helpdesk 

Kartoflex is niet alleen een belangenbehartiger, we beschikken ook over een enorme kennisbank op het gebied van arbomilieu en cao. Maak er gebruik van. Bel met je HR-gerelateerde vragen de Kartoflex helpdesk, op 070 312 39 12 of stuur een mail